SMINKTANÁCSADÁS

EGYÉNI SMINKTANÁCSADÁS

35.000 Ft

A sminktanácsadás során segítek Neked elsajátítani azokat a praktikákat, amik megkönnyítik a reggeli készülődést. Megmutatom, hogyan tudsz egyszerűen elkészíteni egy szolid hétköznapi sminket, vagy egy hangsúlyosabb alkalmi sminket, ami tökéletesen passzol hozzád. Megbeszéljük milyen eszközökre lesz ehhez szükséged, és jegyzetet készítünk a smink menetéről, lépésről lépésre, kezdve a bőrápolástól az utolsó ecsetvonásig, hogy ha elakadnál az első önálló próbálkozás során, fel tudd idézni a tanultakat. Az oktatáson nem lesz szükség a saját neszeszeredre, mindent biztosítok a számodra, de elhozhatod az általad használt termékeket, hogy lássuk mit kell pótolni, vagy esetleg cserélni.

SMINKTANÁCSADÁS LÁNYOKNAK

Érdeklődj az aktuális ajánlatokról!

A lányokban egyre fiatalabb korban alakul ki az igény, hogy szeretnék sminkelni magukat. Jó minőségű termékekhez férnek hozzá, de amikor sminkelik magukat, nem mindig használják ezeket megfelelően, és nehéz megtalálniuk a koruknak és stílusuknak megfelelő arányokat. Ebben segít a nekik szóló sminktanácsadásom.

A sminkoktatás, mint ajándék remek kiegészítője lehet egy felejthetetlen szalagavatónak vagy ballagásnak. A nővé válásnak ez a szép időszaka még emlékezetesebbé tehető vele, hiszen szépülést, élményt és tudást kap az ajándékozott.

A szalonom exkluzív környezetet biztosít, és lehetővé teszi azt is, hogy akár párban, vagy kisebb csoportokban érkezzenek a barátnők a sminktanácsadásra.

SMINKTANÁCSADÁS MINT CÉGES AJÁNDÉK

Kérj egyedi ajánlatot!

A szép bőr, és a jól elkészített smink hozzátartozik az igényes megjelenéshez. Vállalati környezetben különösen fontos lehet az ebből fakadó önbizalom és magabiztosság, ezért figyelmes ajándék lehet sminkelést, vagy sminkoktatást adni. Céges programként, vagy utalványként is kaphatják az ajándékozottak. 1-2 órás alkalmak és komplett sminktanácsadások is vásárolhatók.

SMINKTANÁCSADÁS ELEGÁNS KÖRNYEZETBEN