Fekete-Ódor Eszter

Sminkes, sminktetováló

Fekete-Ódor Eszter vagyok, sminkes, sminktetováló. 2015-ben szereztem professzionális sminkes képesítést, ekkor vállaltam az első felkéréseimet is, elsősorban esküvői sminkesként. Az évek során gyűjtött tapasztalataimat és tudásomat szerettem volna tovább mélyíteni, hogy olyan szolgáltatást nyújthassak vendégeimnek, amivel nemcsak egy-egy alkalom erejéig, hanem hosszabb távon is hozzájárulhatok ahhoz, hogy megjelenésük kifogástalan legyen. Ez volt a fő motivációm, amikor eldöntöttem, hogy jelentkezem a nemzetközileg elismert sminktetováló mester, Hollós Dóra akadémiájára, ahol elsajátítottam a sminktetoválás legmagasabb szintű technikáit és természetes hatást előtérbe helyező módszereit.

Munkám során kizárólag professzionális, prémium kategóriájú termékekkel dolgozom, amelyek biztosítják a precíz és tartós végeredményt. A felhasznált anyagok mellett a fókuszáltságot tekintem a magas minőség alapjának, ezért a vendégeim elégedettségét szem előtt tartva szűk szolgáltatási palettát tartok fenn.

A szalonom megnyitásával az volt a célom, hogy a szépülni vágyó hölgyek számára olyan helyet hozzak létre, ahol élmény az eltöltött idő. Ahová teljes bizalommal jelentkezhetnek be, és ahová a szolgáltatásokra hiányérzet vagy kompromisszumok nélkül foglalhatnak időpontot.

Bízom abban, hogy a szalonomban Te is úgy érzed majd, hogy a szépüléssel és felöltődéssel kapcsolatos kívánságaid várakozáson felül teljesülnek.