Esküvői smink

KÉSZÜLJÖN PROFI SMINK AZ ESKÜVŐDRE

FEKETE-ÓDOR ESZTER

Sminkes, sminktetováló

Az esküvőn még a legapróbb részletek is fontosak, hiszen ez az alkalom megismételhetetlen. A munkám célja, hogy elégedettnek és magabiztosnak érezd magad a nagy napon, és a sminked miatt egy percig se kelljen aggódnod.

Készüljön profi

SMINK AZ ESKÜVŐDRE

Kizárólag professzionális, prémium minőségű termékeket használok a sminkelés során, amelyek lehetővé teszik a precíz és tartós végeredményt. Az ideális smink természetes és harmonikus, passzol a viselője egyéniségéhez és adottságaihoz, ezenkívül jól mutat a felvételeken -fotókon és videókon- és természetes fényben egyaránt. A menyasszonyi sminked kibírja majd az örömkönnyeket, öleléseket, a nyári meleget, a vacsorát, a táncolást, és a tapasztalatok alapján még másnap reggel is szép marad! Ezt az eredményt a részletekre való odafigyeléssel lehet elérni.

Számodra is fontos mindez?

Vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek Neked!

Szerintem

AZ IDEÁLIS SMINK

Az általam használt

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK

Miért fontos

A PRÓBASMINK

Ha valóban hibátlan sminket szeretnél az esküvődre, elengedhetetlen a próbasmink. Ez az alkalom lehetőséget teremt, hogy megismerjem az igényeidet, az egyéniségedet, és beavathatsz az esküvő részleteibe, így garantáltan olyan smink készül majd a nagy napodon, amire vágytál: amiben magabiztosan tündökölsz, ami elnyeri a vőlegényed tetszését, és a többi szemlélő is gyönyörködni fog benne. A próbasmink során hasznos tanácsokkal is ellátlak, igyekszem a tapasztalataimmal hozzájárulni az előkészületekhez. A próbasminkre a szalonomban, kényelmes környezetben, profi körülmények között kerül sor, az esküvő előtt, egy Neked tetsző időpontban.

ÁRAK

*A kiszállási díj Győrben és 50 km-es körzetében érvényes, magában foglalja az
útiköltséget és a rendelkezésre állási időt.

Az alábbi esküvői csomagok és kedvezmények azért lettek kidolgozva, hogy segítsenek megtalálni a számodra legoptimálisabb ajánlatot. A csomagok flexibilisek, tehát egyedi ajánlatot is kérhetsz.

Az esküvői smink csomagok ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók.

CSOMAGOK

Készülődj a szalonomban

Alap csomag

40.000 Ft

Esküvői kiszállás

Alap csomag kiszállással

55.000 Ft-tól

Ha együtt készülődnétek

A legjobb ajánlat

62.000 Ft-tól

Az egész nap rólad szól

Extra ajánlat maximális kényelemmel

135.000 Ft-tól

GALÉRIA

Vélemények

Készülődj a szalonban

Hasznos tippek

IDŐPONTFOGLALÁSHOZ

Ha biztosra szeretnél menni, érdemes időben foglalni. A foglalásnál a legkönnyebben úgy tudunk döntéseket hozni, ha már jó előre tudod a dátumot és a pontos időbeosztást, hogy kell-e kiszállás, illetve hogy hányan lennétek, így ha felveszed velem a kapcsolatot, azonnal rögzíthetünk minden részletet. A pontos menetrendet azonban nem mindig könnyű hónapokkal előre megmondani, ami megnehezítheti az elköteleződést. Ha nem vagy biztos a kezdés időpontjában és az egyéb részletekben, akkor a legegyszerűbb módja, hogy bekerülj a naptáramba, ha a napidíjas szolgáltatásomat választod, mert így az egész napot Neked tartom fent, akár egy évre előre is.

Minden lehetséges forgatókönyvnek megvan az előnye. Ha egyedül leszel, és a szalonomban, vagy az otthonodban sminkellek, kihasználhatod a nyugalmat, így magadra fókuszálva tudsz ráhangolódni az esküvőre. Ha többen, közösen szeretnétek szépülni a családtagokkal, az szintén praktikus, mert nem kell mindenkinek egyénileg gondoskodnia a sminkelésről. A végeredmény is összhangban lesz, az örömanya és a koszorúslányok sminkje is beillik majd a képbe, és nem lesz hangsúlyosabb a menyasszonyénál. Ha az exkluzív szolgáltatásomat választod, és egész napra lefoglalsz, akkor az esetleges csúszások terhe is lekerül a válladról, és rugalmasabbak leszünk, hiszen nem vár rám egy másik esküvő és menyasszony. Egész nap Rád figyelek, követhetem a készülődést, a fotózást, a ceremóniát; végig ott vagyok és szükség esetén frissíteni tudom a sminkedet.

FOGLALJ IDŐPONTOT