SMINK

NAPPALI SMINK

12.000 Ft

Natúr, kiemelő smink, mely ideális választás lehet akár egy fontos üzleti megbeszélésre vagy állásinterjúra.

ALKALMI SMINK

14.000 Ft

A jeles alkalmakat, fontos évfordulókat szeretnénk méltó módon ünnepelni. Legyen szó esküvőről, szalagavatóról, ballagásról, céges vacsoráról, egy találkozóról, vagy ünnepélyes családi eseményről, szívesen segítek Neked, hogy hozzád és az alkalomhoz illő legyen a sminked.

SMINK FOTÓZÁSRA

16.000 Ft

A sminknek alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy a fotó és a videó levesz az erősségéből. Figyelni kell a jó arányokra, hogy betölthesse a célját, de ne tegye festetté a viselőjét. Ha portréfotózásra, családi fotózásra, kismama fotózásra, jegyes fotózásra, vagy divatfotózásra készülsz, készíttess profi sminket!

SMINK AJÁNDÉKBA

Tetszőleges összegű utalvány

Szépülést, feltöltődést, élményt és tudást ajándékozhatsz, ezért sminkelést vagy sminkoktatást adni igazán figyelmes ajándék egy hölgy számára. Nyomdai minőségű ajándékutalványt és ajándéktáskát is kérhetsz.

SMINK CÉGEKNEK

Kérj egyedi ajánlatot!

A vállalatoknak fontos a jó megítélés, amire kihat a munkatársak megjelenése is. Az üzleti fotózások, reklámkampányok vagy vállalati csapatépítő események olyan alkalmak, amelyeken a profi smink és sminkoktatás hasznos és kedvelt kiegészítőnek bizonyul. A közös munka helyszíne lehet Győr belvárosában működő elegáns
stúdióm, de szívesen vállalok kiszállást is.

SMINK GALÉRIA